Richard Peet │ Ponencia en Barcelona

Abel Albet envía la convocatoria de la presentación de la nueva entrega de la colección Espacios Críticos de la editorial Icaria (más información sobre el anterior volumen, dedicado a Doreen Massey, aquí y aquí). Esta vez se trata de un trabajo dedicado al geógrafo Richard Peet.

Richard Peet │ Neoliberalisme, capitalisme financer i crisi

Presentació del llibre: Richard Peet: Geografía contra el neoliberalismo, de Núria Benach.

Amb la participació de: Richard Peet, Joan Martínez Alier, Núria Benach

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)  c. Montalegre, 5. Dimarts 9 d’octubre de 2012 a les 19h30.

El deute, l’especulació, el risc i la por són estructuralment endèmics a un capitalisme financer que comporta creixents desigualtats. Els règims de politiques neoliberals no es poden combatre les causes i, si no canvien, la recessió actual serà necessàriament recurrent. Per a Richard Peet, ferm defensor de la teoria marxista, el coneixement geogràfic ha de servir per promoure el canvi social. Peet ha vingut denunciant reiteradament la càrrega ideològica i les nefastes conseqüències socials d’idees científiques aparentment inqüestionables.

About asevillab

https://multipliciudades.org/acerca-de/
This entry was posted in Convocatorias, Geografía crítica and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s